VITRA C3.75

HØY YTELSE – HØY KOMFORT

Utstyrt med den nyeste miljøvennlige STAGE V-motoren på hele 75 HK med 30% høyere dreiemoment og en lastekapasitet på hele 1670 kg, går ikke C3.75 ut av veien for selv krevende oppgaver. Med en komplett Danfoss-drivlinje med «EasyDrive» -kjøringsprogrammer og transporthastigheter på opptil 40 km/t er styrke og komfort fullt ut kombinert.

Det komfortable førerhuset sørger for et unikt fører og arbeidsmiljø der det hydrauliske «SilentCabin» -fjæringssystemet sørger for at maskinen får optimal stabilitet og eliminerer effektiv støy og vibrasjoner – samlet sett gir den en komfortabel og effektiv arbeidsplass, med bl.a. helautomatisk klimakontrollsystem, enkel betjening og god sikt.

FUNKSJONER OG FORDELER

Den nye Vitra C-serien har fullt fokus på enkel tilgjengelighet for både daglig sjekk og for generell tjenestetilgang.

De to sidedekslene er montert på tunge hengsler og kan lett svinges ut til siden for å gi god tilgang til teknologi og motorrom. Toppdekselet kan enkelt fjernes, også med påmonterte redskaper og dermed kan daglig kontroll og service ikke bare utføres uhindret, det gjøres enkelt uten å fjerne noe montert utstyr.

Vitra C-serien er utstyrt med den nye «Silent Cabin» kabinopphenget som består av opptil 8 hydrauliske dempere.

Det nyutviklede fjæringssystemet sørger for uovertruffen komfort uten å gå på kompromiss med kjøreegenskaper og stabilitet. Systemet minimerer effektivt vibrasjoner og støy og sørger for at sjåføren får optimale arbeidsforhold selv på en lang arbeidsdag. Opphenget har ikke noe vedlikehold og ingen dyre hjuloppheng som blir slitte og krever vedlikehold.

Den nye hytta i C-serien er utviklet med fokus på å gi føreren et optimalt arbeidsmiljø og et høyt nivå av kjørekomfort.

Med ergonomisk forbedret tilgang, multijusterbar rattstamme og fjæret sete kombinert med enkel betjening, ISO-godkjent høytytende varme- og ventilasjonssystem og optimal sikt, er det sikret at en komfortabel og ergonomisk arbeidsplass alltid kan oppnås
– selv om maskinen brukes av flere skiftene førere.