VITRA C3.55

EN STERK SAMARBEIDSPARTNER

Med en sterk STAGE V-turbomotor på hele 50 HK, kombinert med en lastekapasitet på hele 1760 kg, får du med C3.50 en sterk og miljøvennlig partner som med Danfoss drivlinje, «EasyDrive» -kjøringsprogrammer og transporthastigheter på opptil 30 km.

Det komfortable førerhuset sørger for et unikt fører- og arbeidsmiljø, der det hydrauliske «SilentCabin» fjæringssystemet sørger for at maskinen får optimal stabilitet og eliminerer effektiv støy og vibrasjoner. Generelt sett gir den en komfortabel og effektiv arbeidsplass med bl.a. helautomatisk klimakontrollsystem, enkel betjening og god sikt.

FUNKSJONER OG FORDELER

Den nye Vitra C-serien har fullt fokus på enkel tilgjengelighet for både daglig sjekk og for generell tjenestetilgang.

De to sidedekslene er montert på tunge hengsler og kan lett svinges ut til siden for å gi god tilgang til teknologi og motorrom. Toppdekselet kan enkelt fjernes, også med påmonterte redskaper og dermed kan daglig kontroll og service ikke bare utføres uhindret, det gjøres enkelt uten å fjerne noe montert utstyr.

Vitra C-serien er utstyrt med den nye «Silent Cabin» kabinopphenget som består av opptil 8 hydrauliske dempere.

Det nyutviklede fjæringssystemet sørger for uovertruffen komfort uten å gå på kompromiss med kjøreegenskaper og stabilitet. Systemet minimerer effektivt vibrasjoner og støy og sørger for at sjåføren får optimale arbeidsforhold selv på en lang arbeidsdag. Opphenget har ikke noe vedlikehold og ingen dyre hjuloppheng som blir slitte og krever vedlikehold.

Den nye hytta i C-serien er utviklet med fokus på å gi føreren et optimalt arbeidsmiljø og et høyt nivå av kjørekomfort.

Med ergonomisk forbedret tilgang, multijusterbar rattstamme og fjæret sete kombinert med enkel betjening, ISO-godkjent høytytende varme- og ventilasjonssystem og optimal sikt, er det sikret at en komfortabel og ergonomisk arbeidsplass alltid kan oppnås
– selv om maskinen brukes av flere skiftene førere.

Motor Caterpillar
Effekt 50 HK / 36 KW
Utslippsstandard STAGE V
Brensel Diesel (80 l.)
Kjørehastighet 0-30 km/t.
Støynivå i hytta <75 db (A)
Frontløft: (Løftekapasitet) Kat 1N (950 Kg.)
PTO 0-75 l. / 250 bar
Liten PTO 0-75 l. / 250 bar
Lengde 3416 mm.
Bred 1100 mm.
Høyde 1983 mm.
Akselavstand 1740 mm.
Klarering 186 mm.
Svingradius 1120 mm.
Hjulstørrelse 26″ x 12″ – 12″
Netto vekt / Klar vekt 1620 / 1740 Kg.
Total vekt 3500 Kg.
Lasteevne 1760 Kg.
Hengervekt: (Bremset/Ikke bremset) 2250/750 Kg.