Anlegg og Miljøservice AS

Anlegg og Miljøservice AS ble etablert i 2003. Siden den gang har vi drevet virksomhet innenfor salg, service, landbruk og anlegg. Vi er en veletablert og stolt familiebedrift som ble startet av Tom Aarøe. Fra tidligere er Tom mekaniker og verkstedsjef, han bygget Anlegg og Miljøservice AS opp på serviceprodukter som har gitt gode resultater og videreutviklet seg til der vi er i dag. I 2022 overtok sønnen Dag Erland Aarøe som Daglig leder, han har hvert med i bedriften i alle årene, jobbet som mekaniker på verksted i mange år før han gikk inn i rollen som verksted leder, så daglig leder.

Anlegg- og Miljøservice AS har i all sin tid som bedrift gitt god service til sine kunder på alle produkter. Da vi i tillegg til verksted og servicedrift har bedrevet salg av maskiner, har dette vist seg å være med på å gi ett godt resultat, og har i senere tid blitt en større del av vår bedrift.

Ved inngangen til 2019 fikk vi agenturet på Vitra multimaskiner i Norge. Dette er en helårsmaskin som er skapt for norske forhold og løser de utfordringer
som våre 4 årstider måtte ha og tilby. I 2020 ble vi Importør for Tenax Hel elektrisk feiemaskiner, som er den eneste produsenten som produserer sine elektriske feiemaskiner, elektrisk fra bunn. I tillegg har vi i alle disse årene vært forhandler for HCP på Deutz, Zetor, Iseki og Krone. Den brede kunnskapen og gode erfaringen vi har opparbeidet oss kommer alle våre kunder til gode.