VITRA C2.25

KOMPAKT & FLEKSIBEL

Vitra C2.25 er den minste modellen i serien og med et kraftig understell på bare 105 cm i bredden, leddstyring og 4-hjulsdrift, er den både kompakt og fleksibel, perfekt for en arbeidsdag i et tettpakket bymiljø. Med en sterk og miljøvennlig STAGE V-motor, bidrar den også til et godt miljø uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Danfoss drivlinje, kombinert med en komfortabel førerhus, sørger for høyest ytelse samt et unikt fører- og arbeidsmiljø. Det hydrauliske «SilentCabin» -fjæringssystemet sørger for optimal stabilitet og eliminerer effektivt støy og vibrasjoner som generelt sett gir en komfortabel og effektiv arbeidsplass, med enkel betjening og god sikt.

FUNKSJONER OG FORDELER

Den nye Vitra C-serien har fullt fokus på enkel tilgjengelighet for både daglig sjekk og for generell tjenestetilgang.

De to sidedekslene er montert på tunge hengsler og kan lett svinges ut til siden for å gi god tilgang til teknologi og motorrom. Toppdekselet kan enkelt fjernes, også med et festet redskap, og dermed kan daglig kontroll og service ikke bare utføres uhindret, det gjøres enkelt uten å fjerne noe monterte redskaper.

Vitra C-serien er utstyrt med den nye «Silent Cabin» kabinopphenget som består av opptil 8 hydrauliske dempere.

Det nyutviklede fjæringssystemet sørger for uovertruffen komfort, uten å gå på kompromiss med kjøreegenskaper og stabilitet. Systemet minimerer effektivt vibrasjoner og støy og sikrer føreren optimale arbeidsforhold selv på en lang arbeidsdag. Opphenget har ikke noe vedlikehold og ingen dyre hjuloppheng som blir slitte og krever vedlikehold.

Den nye hytta i C-serien er utviklet med fokus på å gi føreren et optimalt arbeidsmiljø og et høyt nivå av kjørekomfort.

Med ergonomisk forbedret tilgang, multijusterbar rattstamme og fjæret sete kombinert med enkel betjening, ISO-godkjent høytytende varme- og ventilasjonssystem og optimal sikt, er det sikret at en komfortabel og ergonomisk arbeidsplass alltid kan oppnås
– selv om maskinen brukes av skiftende sjåfører.