Vårt verksted

I Anlegg- og Miljøservice AS har vi alltid sagt at vi ikke skal ha fokus på å være størst, men vi har som ett daglig mål og være best på service. Anlegg- og Miljøservice AS tilbyr service- og vedlikeholdsavtaler på alle typer maskiner, vi har både større og mindre aktører i markedet som kunder og vi er veldig opptatte av at vi ikke skal være delebyttere, men reparatører. Vi ufører alle reparasjoner innenfor mekanikk på landbruk, anlegg, sjø og industri.

Hos oss er det Kyrre Holtvik som drifter verkstedet. I dag har vi totalt 9 mekanikere, men med den økende pågangen vi har på vårt verksted, øker også behovet for flere ansatte. Allerede nå til sommeren gleder vi oss til å ønske en ny lærling velkommen. Vi er opptatt av og dyrke nye og unge inn i yrket.

I tillegg til våre mekanikere har vi totalt 5 servicebiler. Disse er godt utstyrt og klare for de største utfordringene. Vi har også det siste året bygget opp 2 tilhengere. Den første er klargjort for service på alle typer maskiner og inneholder spilloljetank, oljefat og slangetrommel som rekker 20 meter. Når vi utfører service hos kunden, pumper vi oljen ut av traktor eller maskin direkte til spilloljetank så tilgrising ikke forekommer, deretter pumpes det på ny olje rett fra våre fat. Dette er raskt, rimelig og enkelt for kunden, i tillegg er det en stor gevinst for miljøet.

Vi klargjorde også en henger for hydraulikkreparasjoner, dette gjorde vi på bakgrunn av større etterspørsler i markedet hvor ønsket var et raskere og mer effektivt skifte av blant annet slanger og koblinger. Hengeren bærer med seg over 700 artikler for å hjelpe kunden ut av de fleste situasjoner. Dette verktøyet sørger også for at maskinen kommer raskt i gang med arbeidet igjen. Våre kunder nyter godt av dette da det ikke følger med noen ekstra kostnader for å bringe denne med oss ut på oppdrag.

Vårt verksted er 950kvm stort og har også 300kvm med lager som stadig øker. Vi er forberedt på det meste og er klare for å ta utfordringen. Ønsker du å tegne en serviceavtale, på ny eller eldre maskin, så er vi der for deg.